Se anunţă spectacol

Stadionul „Areni” va găzdui mâine una dintre cele mai frumoase galerii din ţară. Peste 400 de fani ai grupării Rapid Bucureşti urmează să îşi susţină favoriţii în confruntarea cu Rapid Suceava, programată miercuri, de la ora 14:00.

Partida a fost catalogată ca fiind una cu grad de risc „mediu”. 80 de jandarmi, dublu faţă de un meci normal, vor asigura ordinea pe stadionul „Areni” împreună cu angajaţii firmei cu care gazdele au contract pentru securitate. Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, 150 de rapidişti vor pleca miecuri dimineaţă cu trenul din Bucureşti, urmând ca, pe parcursul drumului, acestora să li se alăture încă 100 de suporteri de la fancluburile Rapidului din Moldova.

Se pare totuşi, ca trupa lui Viorel Moldovan va fi susţinută la Suceava de un număr dublu de fani faţă de cel estimat de Jandarmerie. „Pentru această deplasare avem la dispoziţie două vagoane de tren. Din Bucureşti vom pleca 150 de suporteri, iar pe drum ne vom întâlni cu încă vreo 300. În mod normal vom fi aceiaşi ca şi în deplasarea de la Iaşi, adică circa 500 de persoane. Nu au fost probleme în celelalte deplasări şi sunt sigur că  nu vor fi nici la Suceava. Până la urmă avem aceleaşi culori”, a mărturisit un membru din conducerea Ligii Suporterilor Rapidişti.

Ultima dată când o echipă suceveană a jucat cu Rapid Bucureşti a fost în urmă cu 8 ani. Cetatea Suceava pierdea cu scorul de 2-3 în faţa giuleştenilor, într-un meci disputat pe 26 octombrie 2005, la Focşani, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Se anunţă spectacol"

  1. Abia acum suporterii suceveni vor putea vedea ce inseamna o galerie adevarata.

  2. curiozitatea mea,are suceava galerie? ca in meciul cu iasi a fost pauza…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*