Se anunță 4-5 jucători noi

Ovidiu Murariu va suna maine adunarea pe stadionul Areni. Conform antrenorului sucevean, pe langa cei 14 jucatori din vechea garda, la reunirea celor de la Rapid sunt asteptati si patru-cinci jucatori noi, cu care conducerea “ceferistilor” vrea sa intareasca lotul pentru retur. “Sper sa avem patru-cinci jucatori noi la echipa. Nu vreau insa sa dau nume. Vom vedea exact la reunire. Este posibil ca unii dintre acestia sa nu ajunga din prima zi si nu vrem sa ne hazardam”, a spus Ovidiu Murariu, care a mentionat ca numele lui Mihai Bordeianu si Andrei Porfireanu, ambii de la FCM Dorohoi, nu se afla pe aceasta lista.

In momentul actual, din vechea garda au mai ramas in curtea “ceferistilor” doar 14 jucatori, este este vorba de portarul Andrei Preda si de jucatorii de camp Florin Plamada, Andrei Lozneanu, Dorin Semeghin, Daniel Balan, Ionut Sava, Cristian Spatar, Claudiu Velescu, Alex Moldovan, Ciprian Sumanariu, Constantin Arotaritei, Catalin Golofca, Ionut Plamada si Mircea Negru. Pe langa acestia, la reunirea de maine a Rapidului mai sunt asteptati alti sapte tineri de la grupa de juniori republicani antrenata de Ovidiu Caldarus, este vorba de Fedorovici, Apetrei, Vornicu, Cerlinca, Costan, Rotar si Lutac.

In primele doua saptamani de la reunirea lotului, gruparea “ceferista” se va antrena la Suceava, acolo unde antrenorul Ovidiu Murariu va pune accentul pe reacomodarea jucatorilor la efort. Incepand cu data de 31 ianuarie, “alb-visiniii” isi vor muta tabara la munte, intr-o locatie ce va fi stabilita in cel mai scurt timp, pentru un stagiu centralizat de pregatire ce se va intinde pe durata a zece zile. Pana la plecarea in cantonament, rapidistii intentioneaza sa dispute trei meciuri de verificare, doua dintre acestea fiind deja perfectate: cu Kosarom Pascani, pe 19 ianuarie, si Ceahlaul Piatra Neamt, pe 23 ianuarie, in deplasare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se anunță 4-5 jucători noi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*