Se antrenează între Sărbători

Aflati pe locul 9 in clasamentul Ligii Nationale la finalul sezonului de toamna, la trei puncte de zona locurilor de cupe europene, handbalistii suceveni isi vor continua sedintele de pregatire pana pe 22 decembrie, dupa care vor intra intr-o minivacanta de Craciun. Andrei si compania nu vor scapa de antrenamente nici intre sarbatori, “studentii” urmand sa efectuze cate o sedinta de pregatire pe zi si in intervalul 27-29 decembrie, dupa care vor lua o noua pauza pana pe 4 ianuarie, cand este programata si reunirea lotului sucevean.

Odata cu antrenamentele de anul viitor, tehnicianul Leonard Bibirig spera sa-l aiba sub comanda sa si pe Florin Acatrinei, care a scapat de ghips si inceput de ceva vreme alergarile usoare, dar si sedintele in sala de forta.

Avand in vedere intervalul scurt dintre reunirea lotului si reluarea jocurilor din Liga Nationala, conducerea echipei locale de handbal a renuntat la ideea perfectarii un cantonament centralizat in pauza de iarna, “alb-albastrii” urmand sa pregateasca la Suceava, acolo unde in zilele de 9 si 10 ianuarie vor disputa si doua meciuri de verificare in compania echipei nationale de tineret a Romaniei. In primul joc oficial de anul viitor, Universitatea Suceava va primi pe data 22 ianuarie vizita nou-promovatei Csm Ploiesti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se antrenează între Sărbători"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*