„Scorul putea fi mai mare”

Ovidiu Murariu si-a felicit jucatorii pentru atitudinea de care au dat dovada in meciul castigat cu 2-1 in fata Farului Constanta, meci care in opinia sa se putea incheia cu o diferenta de scor mult mai consistenta. “A fost un spectacol fotbalistic si cred ca de mult timp nu s-au mai auzit aplauze pe stadionul Areni. A fost o victorie meritata, muncita, care a scos in evidenta daruirea jucatorilor nostri. Scorul putea fi mai mare, pentru ca am avut multe ocazii. Sper sa ne pastram acelasi tonus si vreau sa felicit jucatorii si pe toti cei care sunt angrenati in conducerea acestei echipe. Speram ca atitudinea noastra sa fie aceiasi si in meciurile urmatoare, iar rezultatele pe masura asteptarilor”, a declarat antrenorul principal al Rapidului.

Seful bancii de pe Areni nu regreta cele sase cartonase galbene incasate in meciul cu Farul si considera ca rapidistii au iesit cu capul sus din primele sase etape de campionat. “Sacrificiul costa. Pentru moralul echipei importante sunt cele trei puncte. Suntem pe zero la adevar, dupa ce am jucat cu trei echipe grele, iar cu sase puncte pot spune ca suntem bine acorati in momentul de fata”, a spus Murariu.

De partea cealalta, antrenorul echipei constantene, Alin Artimon, a recunoscut superioritatea gazdelor si si-a asumat vina pentru modul in care se prezinta Farul in momentul de fata in campionat. “E o victorie meritata a gazdelor, o victorie a atitudinii, a efortului, a sacrificiului. Este o victorie care ar trebui sa ne arate si noua cum se obtin punctele in Liga a II-a. Noi jucam pe varfuri, ne credem mari jucatori si cand se incing spiritele ne tremura genunchii. E vina mea pentru cum arata acum echipa si mi-e rusine pentru asta. Nu aratam ca o echipa care are o traditie in spate. Nu aveam voie sa cedam sub presiune dupa 1-1. Facem greseli individuale, greseli in compartimente si, din pacate, ele continua sa se repete. Despre jocul nostru este putin de zis, pentru ca putin am facut”, a spus Alin Artimon, dupa esecul de pe Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Scorul putea fi mai mare”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*