Scoala nr. 12, la Turneul Final

Echipa de fotbal a Scolii Nr.12 din Suceava va participa in acest weekend la turneul final al Cupei Hagi.

Competitia se va desfasura la Constanta si va reuni la start cele 8 castigatoare ale etapelor zonale: Scoala Nr. 13 Galati, Scoala “I. Gh. Duca” Ramnicu Valcea, Scoala Nr. 12 Suceava, LPS Banatul Timisoara, Scoala Nr. 12 Brasov, Scoala “I. Agarbiceanu” Cluj-Napoca, Liceul “Mircea Eliade” Bucuresti si Scoala Nr. 12 “B.P. Hasdeu” Constanta.

Aflata sub tutela LPS Suceava, Scoala Nr. 12 va deplasa pe litoral un lot de 14 jucatori, acestia urmand sa fie indrumati de pe marginea terenului de antrenorii Aurel Constantin si Marius Lup.

Din juriul turneului va face parte si Ciprian Anton, invitat la Constanta din postura de director al fazei zonale de la Suceava. “Important este ca avem o echipa intre primele opt din tara. Nu ne gandim la castigarea turneului pentru ca nu ne putem compara cu adversari precum LPS Banatul Timisoara. Sper insa ca reprezentanta noastra sa faca o figura frumoasa”, a declarat Anton.

Cele 8 participante urmeaza sa fie impartite in doua grupe a cate patru echipe prin intermediul unei trageri la sorti ce va avea loc maine seara.

In paralel cu intrecerea destinata scolilor, Cupa Hagi programeaza la Constanta si Turneul Final pentru echipele de jucatori profesionisti. Castigatoarele celor doua competitii se vor confrunta pe data de 1 iunie in cadrul supercupei, pentru ca invingatoarea acestui ultim meci sa obtina dreptul de a reprezenta Romania la faza internationala a Cupei Hagi Danone ce va avea loc in Africa de Sud.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Scoala nr. 12, la Turneul Final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*