Școala Generală nr. 9 refuză să deschidă terenul de sport

Conducerea Școlii Generale nr. 9 „Ion Creangă” Suceava refuză să permită accesul sucevenilor pe terenul de sport primit în administrare de la Primăria Suceava. Într-un răspuns la o solicitare formulată în baza legii privind liberul acces la informațiile de interes public, directorul Dorina Murariu arată că „membrii Consiliului de Administrație al școlii și-au dat acordul de principiu pentru punerea la dispoziția cetățenilor municipiului Suceava a terenului de sport în vedere efectuării de activități cu caracter sportiv pe perioada vacanțelor școlare și a sfârșitului de săptămână”.

Totuși, conducerea școlii refuză să deschidă terenul pentru suceveni. Directorul Dorina Murariu ne-a transmis că pentru stabilirea unui program de acces așteaptă o nouă hotărâre de Consiliu Local prin care să fie aprobat un regulament de utilizare a terenului.

În condițiile în care administrează singurul teren de sport din cartierul Obcini al municipiului Suceava considerăm incorectă atitudinea conducerii Școlii Generale nr. 9 „Ion Creangă” față de nevoia locuitorilor cartierului de a practica sportul de masă.

Școala Generală nr. 9 refuză să deschidă terenul de sport pentru suceveni

GazetaSV a inițiat campania „Sportul nu are vacanță” prin care solicităm deschiderea terenurilor de sport ale școlilor și liceelor pentru locuitorii municipiului, stabilirea unui program clar privind accesul pe terenurile de sport și afișarea programului la loc vizibil la intrare în incinta unităților de învățământ.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru semnând formularul de mai jos sau accesând linkul http://petitieonline.com/sportul-nu-are-vacanta.

GazetaSV.ro, membru al Asociatiei Dakay 2006, a inițiat această campanie în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizica şi Sport din Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română Sportul pentru Toți, ACS Phoenix Suceava și Rai Caffe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Școala Generală nr. 9 refuză să deschidă terenul de sport"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*