Schimbări tehnice la Rădăuţi

Daniel Stoica si-a prezentat zilele trecute demisia din functia de antrenor al divizionarei a treia Bucovina Radauti. Instalat la carma echipei mari in vara lui 2013, tehnicianul in varsta de 39 de ani nu a intrerupt insa definitiv colaborarea cu clubul de Municipal, urmand sa se ocupe in continuare de una dintre grupele de juniori ale Bucovinei.

Dupa demisia lui Daniel Stoica, de pregatirea echipei se vor ocupa un trio format din veteranii lotului radautean. Functia de antrenor principal ii va reveni lui Iulian Ionesi, secondat de Cristinel Ilisoi si Tudor Zaremba, in vreme ce Marius Pasaila se va ocupa de echipa de Liga a IV-a.

“Daniel Stoica si-a prezentat demisia dupa meciul cu Ceahlaul II. Ne-am despartit in conditii amiabile. Apoi, am decis ca de pregatirea celor doua echipe de seniori pe care le avem sa se ocupe Ionesi, Ilisoi, Zaremba si Pasaila. Am incredere in ei. Sunt cei mai vechi jucatori din lot, unii dintre ei fiind la noi inca de cand echipa juca in Liga a V-a”, a precizat managerul Manuel Costache.

Pe langa antrenorul Daniel Stoica, echipa radauteana s-a despartit la finalul acestui tur de campionat si de trei dintre componentii lotului, este vorba de Popescu, Negrut si Aghiorghiesei. De altfel, managerul Bucovinei Radauti, Manuel Costache, a anuntat ca “galben-albastrii” se vor axa de acum pe promovarea tinerilor, mai ales ca din sezonul viitor toate echipele de Liga a III-a vor fi obligate sa foloseasca in teren, pe intreg parcursul unui meci de campionat, trei jucatori sub 19 de ani.

Suntem in discutii cu mai multi jucatori. Stam fara grija in privinta retrogradarii, asa ca in retur ne propunem sa castigam meciurile de acasa, iar in acelasi timp sa promovam cat mai multi tineri. Gandim in perspectiva sezonului urmator, cand vom fi nevoiti sa folosim trei jucatori sub 19 ani. Doi deja au debutat la nivelul Ligii a III-a, Puha si Cotoara”, a precizat Manuel Costache.

Jucatorii, antrenorii si conducatorii “galben-albastrilor” se vor intalni vineri pentru minibanchetul de final de an, dupa care vor intra in vacanta pana pe 26 ianuarie, cand este programata reunirea lotului. La finalul turului, Bucovina Radauti ocupa locul 9 in clasamentul seriei intai a Ligii a III-a, cu doar 10 puncte acumulate in 11 meciuri disputate. Returul campionatului Ligii a III-a debuteaza pe 7 martie 2015.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Schimbări tehnice la Rădăuţi"

  1. daca pleaca vitu o sa fie greu in aparare

  2. Du te la pușcărie manuel si nu mai chinui jucătorii si echipa asta.nu mai ai ce fura.gata,gata,hotule

  3. Da buna buna asta a lu „ptr manu”

  4. DACA UN NEMERNIC CA IONESEI ESTE ANTRENOR S-A TERMINAT CU FOTBALUL LA NOI, MANU ESTE O CARPA DE STERS PE JOS IN ACEST CAZ, VA COMPATIMESC, SUNTETI PREA PROSTI PENTRU A MAI ACTIVA IN FOTBAL, VOI NICI IN LIGA V-cea NU AVETI CE CAUTA CU ASEMENEA ANTRENOR, PACAT DE DL. STOICA.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*