Schimbări în conducerea Forestei

investitori moldoveni Ciutac Foresta

Divizionara secundă Foresta Suceava are, începând cu zilele trecute, o nouă conducere administrativă. Farid Khallaf a fost exclus, iar în organigrama clubului din Areni au reapărut Andrei Ciutac și Mihai Ungurian.

„Galben-verzii” au prezentat, printr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a clubului, noile schimbări din cadrul conducerii. Astfel, Andrei Ciutac a revenit în calitate de Membru Fondator, președinte executiv și vicepreședinte al Consiliului Director, în timp ce Mihai Ungurian și-a reluat funcția de vicepreședinte executiv.

„Aceste schimbări sunt cauzate de faptul că situaţia clubului impune măsuri drastice în vederea imbunătăţirii proceselor de natură organizatorică şi functională pentru a putea continua proiectul pe care ni l-am propus. Considerăm că suntem datori publicului sucevean, să facem toate diligenţele necesare, astfel incât, fotbalul de pe stadionul Areni să se ridice la nivelul aşteptărilor fanilor noştri. Pe această cale dorim să le mulţumim pentru prezenţa numeroasă în tribune şi pentru susţinerea pe care ne-au aratat-o, chiar dacă în unele cazuri nu am fost la înălţimea scontată! Totodată, dorim să îi asigurăm pe suporteri că întreaga echipă managerială, precum şi staff-ul tehnic şi jucatorii vor depune toate eforturile necesare în vederea salvării echipei de la o posibilă retrogradare”, se arată în comunicatul semnat de președintele Consiliului Director al Forestei, George Negură.

“Galben-verzii” urmează să ofere mai multe detalii legate de noile schimbări în cadrul unei conferințe de presă programată pentru ziua de miercuri.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Schimbări în conducerea Forestei"

  1. D-zeu sa va ajute sa faceti tot ce este bine pentru clubul nostru.Hai Foresta!!!

  2. Noua conducere o sa aibă timp sa reorganizeze Foresta în sezonul viitor, în Liga a III-a.

  3. LA VREMURI NOI , TOT NOI !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*