Schimbarea la faţă

Sucevenii care vor alege să meargă sâmbătă la meciul Cetăţii cu Gloria Buzău vor avea parte de o supriză. Stadionul Areni a suferit în această vară o serie de modernizări, culorile alb-albastru dominând în momentul de faţă arena suceveană.

Banca de rezerve a stadionului Areni
În aceste zile, la stadionul Areni se fac ultimele retuşuri înaintea meciului de sâmbătă. Vechile bănci de rezerve au fost înlocuite cu unele noi, tribunele sunt văruite în alb-albastru şi s-au achiziţionat plase noi pentru porţi. De asemenea, până la ora jocului de sâmbătă va fi finalizată şi noua tribună oficială. “Eu unul sunt mulţumit de felul în care arată Areniul în momentul de faţă. Acum rămâne să vedem dacă se apreciază ceea ce am făcut noi până acum. Regret două lucruri în momentul de faţă. Că nu am reuşit să modernizăm pista de atletism şi că nu putem juca în primul meci de pe Areni în noul echipament. Aceste lucruri nu au depins însă de mine.“ a afirmat preşedintele Ciprian Anton.
Tribuna oficiala a stadionului Areni
Nici sediul clubului nu a scăpat de modernizări. Pereţii de pe culoarul de acces spre teren au fost decoraţi cu fotografii mari, în birouri şi în sala de conferinţe tronează tricouri cu nume importante din fotbalul mondial, iar la ieşirea spre teren apare un mesaj de încurajare adresat jucătorilor suceveni. Nu în ultimul rând, pe biroul preşedintelui, tronează noua minge de joc pentru meciurile oficiale de pe teren propriu ale Cetăţii, Adidas – UEFA Champions League. Conducerea clubului din Areni a achiziţionat 4 astfel de baloane, fiecare valorând 150 de euro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Schimbarea la faţă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*