Scantei in derbyul forestierilor

Foresta Malini a trecut de borna cu numarul 19 a campionatului Ligii a IV-a inainte de finalul timpului regulamentar al confruntarii cu Foresta Moldovita, dupa ce oaspetii s-au retras de pe teren inca din minutul 62 al jocului, in semn de protest la adresa centralului Dorin Prodan, caruia i-au reprosat ca a fluierat prea usor un fault asupra atacantului gazdelor Andrei Ailenei, la scorul de 1-1.

Desi observatorul Manuel Daicu a evitat cu incapatanare sa ofere detalii despre faza care a dus la intreruperea meciului, cel mai probabil, Comisia de Disciplina din cadrul AJF Suceava va omoga jocul cu scorul de 3-0 in favoarea celor de la Foresta Malini.

Intr-un alt meci al rundei de astazi, Cetatea II Arbore si-a pastrat pozitia secunda in clasament, dupa ce s-a impus la limita, scor 1-0, pe terenul codasei Unirea Boroaia, unicul gol al intalnirii fiind semnat de veteranul Mihai Gurita.

Cea mai palpitanta partida a etapei s-a disputat la Pojorata, acolo unde echipa din localitate a luat o imensa gura de oxigen in lupta pentru salvarea de la retrogradare dupa ce a trecut cu scorul de 2-1 de Steaua Dumbraveni, golul victoriei venind abia in minutele de prelungire. Surpriza zilei a venit de la Iacobeni, unde “lanterna rosie” s-a impus cu un categoric 4-0 in fata celor de la Avantul Frasin.

Etapa a XIX-a:
Viitorul Liteni – Bucovina Radauti 3-0
Foresta Malini – Foresta Moldovita 3-0
FC Marginea – Danalis Zvoristea 2-1
FC Pojorâta – Steaua Dumbraveni 2-1
Minerul Iacobeni – Avântul Frasin 4-0
Releul Mihoveni – Dorna Vatra Dornei 2-3
Unirea Boroaia – Cetatea II Arbore 0-1
Florconstruct Patrauti – CN “Nicu Gane” Falticeni 2-1

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Scantei in derbyul forestierilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*