SC Bacău – Rapid: 1-1

Rapid Suceava a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical sustinut astazi in compania liderului seriei I din Liga a 3-a, SC Bacau. “Ceferistii” au condus la pauza cu 1-0, gratie golului marcat de Dobos, in minutul 40, din penalty. Echipa gazda a restabilit egalitatea tot dintr-o lovitura de pedeapsa comisa de Sumanariu si transformata de veteranul Ungureanu, in minutul 70. Partida s-a desfasurat pe terenul “Stiinta” din Bacau.

Cu ocazia amicalului de la Bacau, tehnicienii suceveni l-au vazut la joc si pe Mihai Petrescu, un mijlocas in varsta de 25 de ani venit de la formatia Unirea Alba Iulia. “Petrescu a lasat o prima impresie buna, chiar daca a venit la meci direct de pe drumuri si a fost putin obosit. E un jucator de viteza si a jucat bine atat cat l-am folosit acolo in banda stanga”, a precizat secundul “ceferistilor”, Bogdan Tudoreanu.

Rapid Suceava: Preda – Dobos, Fl. Plamada, Sava, Semeghin – Chisu, Velescu, Galdean, Petrescu – I. Plamada, Caragea. Pe parcurs au mai intrat: Morariu, Arotaritei, Zeres, Chiriac, Homneac, Sumanariu si M. Negru.

Sport Club Bacau: Savu – Blănaru, Adăscălitei, Bamba, Medesan – Întuneric, Măjer – Vasiliu, Hurdubei, Miron – Costin. Pe parcurs au mai intrat: Petrariu – Bărculet, Husein, B. Ungureanu, Dumitriu, Carp si Luncanu.

Pana la startul returului, Rapid mai are programate doua jocuri de verificare, ambele in deplasare: miercuri, cu Ceahlaul II Piatra Neamt, si vinerea viitoare, cu Petrotub Roman. In prima etapa din sezonul de primavara, programata pe 9 martie, trupa antrenata de Ovidiu Murariu va evolua pe terenul Deltei Tulcea.

Foto: sport.bacaul.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "SC Bacău – Rapid: 1-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*