SC Bacău – Bucovina: 6-1

Bucovina Radauti a terminat prima jumatate a campionatului cu o infrangere la scor de tenis. In ultima runda a turului, echipa antrenata de Lucian Burlacu a pierdut azi, cu categoric 1-6, pe terenul liderului SC Bacau.

Formatia bacauana si-a confirmat statutul de principala candidata la promovare si a deschis scorul inca din minutul 10, cand Adascalitei a finalizat cu capul o minge centrata din corner, la o faza in care oaspetii au reclamat un fault la portarul Prutean. Cinci minute mai tarziu, gazdele si-au dublat avantajul prin Ungureanu, dupa o gafa a defensivei sucevene, iar pana la jumatatea primei reprize, tabela de marcaj a stadionului Municipal indica deja scorul de 3-0, dupa ce Cojocaru a reluat in plasa o centrare de pe partea dreapta. Pe fondul unui arbitraj favorabil, in care a fost scutita de un cartonas rosu, trupa lui Marius Baciu si-a continuat recitalul, reusind sa marcheze din nou prin Costin, replica oaspetilor venind abia in minutul 42, cand Stoian a transformat o lovitura libera pentru 4-1 la pauza. In partea secunda, Costin a bifat hattrickul, reusind sa puncteze in alte doua randuri in minutele 63 si 82. Scor final 6-1, iar radautenii intra in vacanta de pe locul 8.

Bucovina Radauti: Prutean – Dutica, Vitu, Breniuc, Alexandru, Stoian, Pasaila, Avramia, Zaremba, Romaniuc, Apostol. Antrenor: Lucian Burlacu. Pe parcursul intalnirii au mai intrat: Tudose, Sabie, Tatar si Viu.

Clasamentul turului: 1. Sc Bacau 25p, 2. Csm Moinesti 22p… 5. Sporting 17p… 7. Bucovina Radauti 15p…

Foto: sport.bacaul.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "SC Bacău – Bucovina: 6-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*