Savenco a refuzat Suceava

Echipa locală de handbal a ratat transferul pivotului Dan Savenco. Fostul jucător al echipei Steaua a refuzat oferta primită de la Universitatea, iar din toamnă va evolua la Pandurii Tg Jiu.

Speranţele universitarilor de a se întări cu un pivot de la echipa naţională nu s-au mai concretizat. Directorul tehnic, Petru Ghervan, a discutat luni cu Dan Savenco de la Steaua, în încercarea de a-l convinge să vină la Suceava. Pivotul Naţionalei a refuzat însă oferta primită, iar în scurt timp a dat curs propunerii venite de la Pandurii Târgu Jiu. Selecţionerul Vasile Stângă s-a mişcat repede, iar luni seară l-a prezentat oficial pe Savenco la noua sa echipă, împreună cu un alt stelist ajuns în Gorj, Marius Novanc.

După plecarea lui Marius Ignat, în lotul Universităţii Suceava au mai rămas doar doi pivoţi, Matei Şerban şi Ioan Tcaciuc. Ultimul se află la final de contract cu echipa locală de handbal, urmând să se decidă dacă va rămâne la Suceava până pe 28 iunie, atunci când este programată reunirea lotului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Savenco a refuzat Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*