Savane Mamadou închide lista de achiziții pe Areni

Foresta a închis lista de transferuri odată cu aducerea lui Savane Mamadou (FC Mantes), stoperul francez în vârstă de 24 de ani semnând un contract pe doi ani și jumătate cu gruparea de pe Areni.

Savane Mamadou devine astfel a zecea achiziție făcută de “galben-verzi” în pauza competitionala de iarnă, după portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț) și Haralambie Mociu (Ripensia Timișoara), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și mijlocașii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuți), Florin Burghele (Universitatea Cluj), Bogdan Filip (FC Botoșani II) și Diallo Flatie, originar din Mali (Africa).

Petre Grigoraș va aborda așadar returul  de campionat cu un lot de 23 de jucători, în condițiile în care, din “garda veche”, au rămas portarul Augustin Cărbune, fundașii Paul Mateciuc, Dudu Drugă, Adrian Avrămia, Eugen Celeadnic și Ruben Sumanariu, mij­locașii Cornel Căinari, Matteo Rigoni, Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu și Mario Pipoș și atacanți Robert Martin, Alexandru Marin.

Cu o echipă schimbată aproape pe jumătate, Foresta nu a cunoscut gustul înfrângerii în amicale, unde a bifat șapte victorii și două egaluri: 7-1 cu Zimbru Siret, 9-0 cu LPS Suceava, 7-0 cu Rarău Câmpulung Moldovenesc, 6-1 cu Dante Botoșani, 5-1 cu Bucovina Rădăuți, 4-2 cu Ştiința Miroslava, 2-1 cu Ceahlăul, respectiv 1-1 cu Juniorul Suceava și 0-0 cu Ozana Târgu Neamț.

“Galben-verzii” au marcat în aceste jocuri de verificare prin: Cornel Căinari (8 goluri), Robert Martin (7 goluri), Flatie Diallo (6), Andrei Cerlincă (6), Matteo Rigoni (3), Vlad Stănescu (3), Florin Burghele (2), Dudu Drugă (2), Alexandru Marin (2), Radu Ungurianu (1) și Bogdan Filip (1).

Clasată la jumătatea campionatului pe locul 2 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar Bacău, Foresta va începe returul cu un meci pe terenul gălățenilor de la Sporting Liești, programat sâmbătă, de la ora 15.00.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *