Sava, victimă a „sistemului”

Dat ca accidentat parcursul returului, fundasul Rapidului, Ionut Sava, a cazut, in fapt, victima “regulei celor trei jucatori sub 21 de ani”. Cel putin asa sustine Ioan Radu.

“Sava a fost accidentat si nu a putut participa la toate jocurile de pregatire. In momentul in care alcatuiesti o echipa de Liga a III-a trebuie sa tii cont ca trebuie sa ai in teren tot timpul cel putin 3 jucatori sub 21 de ani. La un momentdat a conta si aspectul acesta si am fost nevoit sa joc cu Breniuc ca fundas central. Chiar daca nu a facut un retur foarte bun, Breniuc a jucat binisor si atunci am mers pe varianta unui jucator sub 21 de ani pe linia de fund pentru a castiga maturitate in atac”, a explicat antrenorul Rapidului.

Potrivit noilor reglementari, echipele din Liga a 2-a si din Liga a 3-a sunt obligate din sezonul 2010/2011 să folosească pe toată durata jocurilor de campionat cel puţin cîte doi, respectiv cîte trei jucătoril sub 21 de ani. Daca unul sau mai multi jucatori sub 21 de ani sunt eliminati din teren, echipa in cauza nu este obligata sa introduca in teren un alt jucator sub 21 de ani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sava, victimă a „sistemului”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*