Sava explică conflictul

Radu Sava, fundasul celor de la Rapid , a tinut sa faca cateva precizari in legatura cu conflictul verbal pe care l-a avut cu Ovidiu Murariu, inaintea antrenamentului de joi, conflict in urma caruia tehnicianul a parasit echipa “ceferista”. “In primul rand vreau sa-mi cer scuze fata de omul Ovidiu Murariu si sa precizez ca nu i-am adus injurii. A fost o discutie aprinsa, barbateasca, care nu a degenerat. In urma discutiei pe care am avut-o cu dumnealui in vestiar, domnul Murariu s-a ridicat si a plecat, urandu-ne mult succes in continuare. Totul a avut loc intr-un cadru civilizat, iar antrenamentul de dupa s-a desfasurat in conditii normale, sub conducerea celorlaltor antrenori”, a povestit Sava.

Desi in turul campionatului a avut prezente sporadice in tricoul “alb-visiniilor”, Radu Sava a precizat ca este unul dintre cei mai vechi jucatori din lot, motiv pentru care s-a simtit indreptatit sa fie portavocea colegilor in conflictul mocnit cu antrenorul Murariu. “Vreau sa inteleaga toata lumea ca nu am vorbit doar in numele meu, ci in numele echipei. In urma discutiilor cu colegii mei, am decis sa iau cuvantul si sa-i transmit domnului Murariu mesajul nostru. Am facut acest lucru pentru ca sunt cel mai vechi component al echipei. Sunt atasat sufleteste de clubul Rapid, alaturi de care am trecut prin moment grele de-a lungul timpului”, a spus Sava, “ceferist” cu acte in regula de patru sezoane.

Ionut Sava il acuza pe antrenorul Ovidiu Murariu ca a intarziat deseori la antrenamente si ca isi barfeste jucatorii pe la spate. “Noi, jucatorii, am considerat ca nu a reusit sa tina echipa unita de-a lungul timpului. Mai mult, a lansat o serie de aprecieri neproductive la adresa unor jucatori, ca valoarea acestora ar fi indoielnica, lucru petrecut chiar in spatiu destinat refacerii de dupa antrenament. De asemenea, pe plan profesional, antrenorul Murariu este implicat in mai multe proiecte, iar din aceasta cauza intarzia mereu la antrenamente sau chiar pleca in timpul acestora. Acest lucru a dus la iritarea jucatorilor, in conditiile in care noi am incercat sa avem o atitudine profesionista la antrenamente”, a declarat fundasul rapidist. Amenintat de conducerea administrativa a clubului cu excluderea din lot, Radu Sava a mai precizat ca: “domnul presedinte Gabriel Clim nu a avut nicio implicare in aceasta poveste, fiind pus in fata faptului implinit. Atat eu, cat si restul jucatorilor ne cerem scuze fata de dumnealui. Am demarat acea discutie doar pentru binele echipei”.

De altfel, jucatorii rapidisti nu vor sa mai auda de revenirea lui Ovidiu Murariu pe banca tehnica. Intr-o intrevedere avuta vineri cu presedintele Gabriel Clim, jucatorii au votat la unison, unii chiar ironic, cu doua maini, pentru plecarea lui Murariu. Singurii care s-au abtinut au fost noi-venitii Galdean si Chisu.

Exit mobile version