S-au suspendat pariurile

Casei de pariuri Asta Sport Bets i-a fost revocată licenţa din cauza datoriilor mari pe care le are la stat. Casa de pariuri ar fi acumulat restanţe şi penalizări de milioane de euro. Asta Sport Bets a făcut contestaţie şi aşteaptă verdictul judecătorilor. Momentan pe site-ul casei de pariuri este postat anunţul:

Stimaţi clienţi. Vă informăm că începând cu data de 19.08.2009, SC Astra Bettings SRL a suspendat în toate agenţiile sale, temporar, activitatea de pariere şi de operare a maşinilor electronice cu câştiguri (slot machines). Biletele câştigătoare vor putea fi încasate în continuare din agentia în care au fost jucate, până luni, 24.08.2009, inclusiv, în intervalul orar 10:00 – 18:00. În aceleaşi condiţii vor putea fi ridicate şi sumele de bani aferente parierii prin sms (câştiguri şi depozite).Vă mulţumim pentru înţelegere“.

Potrivit cifrelor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Astra Bettings SRL înregistrează obligaţii restante de 7,114 milioane lei, inclusiv penalităţi de 86 mii lei, cu menţiunea că “s-a început procedura de executare silită”.

sursa: Adevarul.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *