S-au stabilit norocosii!

Pe parcursul aceste saptamani, probabil nu cel mai bun site de sport local din Romania, dar cu siguranta cel mai bun site de sport din Suceava a fost initiatorul unui gest care nu s-a mai intalnit in mass-media locala…. Astfel, GazetaSV a oferit sansa celor mai buni suporteri sa fie alaturi de handbalisti la cel mai important eveniment al Bucovinei la nivel de echipa sportiva.

Cei interesati au trebuit sa raspunda corect la 5 intrebari inspirate din handbal pentru a putea intra la tragerea la sorti pentru mult ravnitele bilete de acces in sala LPS. Iata si raspunsurile corecte:
1. Carisbo Bologna United a fost echipa eliminata de CS Universitatea Suceava în precedenta fază a Challenge Cup!
2. Coordonator de joc si inter stanga sunt posturile pe care evolueaza Leonard Bibirig, unul dintre cei mai buni handbalisti ai Universitatii!
3. 8 (opt) au fost numarul total al meciurilor de pregatire din aceasta iarna, astfel: Dobrudja Dobrici (34-20), CSM Focşani (38-21 si 27-21), CSM Medgidia (24-29 si 31-30), Politehnica Iaşi (39-23), HC Odorhei (35-27 si 32-30).
4. 7 (sapte) dintre componenţii lotului işi incheie la vară contractul cu gruparea suceveană, acestia sunt: Leonard Bibirig, Iulian Andrei, Bogdan Pralea, Adi Mitrea, Ionuţ Tcaciuc, Constantin Brădăţan, Cristian Adomnicăi.
5. UCM Resita si Stiinta Bacau sunt celelalte doua echipe romanesti calificate in optimile Challenge Cup.

Dintre cei 34 de participanti la acest concurs, o comisie formata din redactorii GazetaSV i-au extras pe fericitii castigatori. Acestia au fost anuntati telefonic si vor primi cate un bilet de acces pentru partida de sambata si unul pentru partida de duminica. Iata-i si pe cei 5 norocosi in ordinea in care s-a facut extragerea:
Oprea Florin, Butincu Alexandru, Nicolaevici Marcel, Mihaiescu Vasile Sorin si Vatavu Elena.

Multumindu-le tuturor pentru participare, va asteptam si la urmatoarele actiuni intreprinse de GazetaSV.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au stabilit norocosii!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*