S-au oprit în semifinale

Aventura handbaliştilor suceveni în ediţia 2010 a Cupei României s-a încheiat în semifinale. Universitatea Suceava a pierdut meciul susţinut joi în compania formaţiei UCM Reşiţa cu scorul de 27-30.

Lipsiţi de aportul lui Chiruţ şi Gavriloaia şi cu improvizaţii în primul 7, handbaliştii suceveni nu au putut depăşi experimentata echipă a Reşiţei. La fel ca şi în meciul cu Pandurii, sucevenii s-au văzut conduşi în startul partidei cu scorul de 0-2. Jucătorii lui Leonard Bibirig au revenit însă repede în joc şi au condus timp de un sfert de oră. În a doua jumătate a reprizei, Reşiţa a întors rezultatul şi a intrat la pauză cu un avantaj confortabil de patru goluri, scor 13-17. Imediat după ieşirea de la vestiare, bănăţenii aveau să decidă soarta calificării. În minutul 43, Universitatea era condusă la o diferenţa de 8 goluri, scor 17-25 şi nimeni nu le mai şanse sucevenilor. Au urmat însă 7 minute foarte bune pentru “studenţi”, care au marcat 5 goluri fără să primeasca vreunul. Din păcate, chiar dacă s-au apropiat la două goluri, jucătorii lui Leonard Bibirig nu au reuşit să egaleze, fiind învinşi în final cu scorul de 27-30.

În urma acestui rezultat, UCM Reşiţa s-a calificat în finală, acolo unde va întâlni HCM Constanţa. De cealaltă parte, sucevenii se pot mândri că, pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, au jucat în penultima fază a Cupei României.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au oprit în semifinale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*