S-au întors la fileu

După o pauză de aproape trei săptămâni, voleibaliştii suceveni au reluat miercuri antrenamentele. Jucătorii pregătiţi de Victor Pancu au la dispoziţie 16 zile pentru a pregăti primul meci oficial din 2011, contra formaţiei Steaua Bucureşti.

În această dimineaţă, antrenorul formaţiei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu, a sunat adunarea pentru sportivii care nu lucrează. După-amiază acestora li se vor alătura şi ceilalţi colegi, mai puţin Lucian Huţuleac şi Ştefan Someşan. Primul este prins cu serviciul în Bucureşti, în vreme ce Someşan a fost învoit o săptămână pentru a susţine câteva examene la Cluj.

Chiar dacă şi-ar fi dorit un stagiu de 3-4 zile la munte, antrenorul Victor Pancu va trebui să se mulţumească în perioada precompetiţională doar cu antrenamente în localitate. Pe lângă şedinţele de pregătire fizică şi tehnică, sucevenii vor disputa şi un meci de verificare în compania formaţiei VCM Piatra Neamţ. Echipa locală de volei are programat primul joc oficial pe 22 ianuarie, când la sala „Unirea” va veni formaţia Steaua Bucureşti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au întors la fileu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*