S-au înscris în campionat

Microbistii suceveni pot rasufla usurati. Vor vedea din nou fotbal de Liga a 2-a pe Areni, dupa o pauza de doi ani si jumatate. In ciuda incertitudinilor ce au planat in ultimele saptamani asupra echipei, Rapid Suceava s-a inscris la startul viitorului sezon al Ligii a 2-a, primul din istoria clubului la acest nivel.

Acest lucru a fost confirmat de catre presedintele gruparii “ceferiste”, Gabriel Clim, care a precizat ca “alb-visinii” nu si-a rezolvat inca problemele financiare, urmand sa mizeze pentru moment doar pe cele doua miliarde de lei vechi pe care le mai au de primit in acest an din partea Primariei Municipiului Suceava. “Astazi, am trimis toate actele la Federatie si putem confirma ca suntem inscrisi in Liga a 2-a. Nu am rezolvat inca problema bugetului. Deocamdata mizam doar pe bani pe care ii mai avem de primit in acest an de la Primarie”, a declarat presedintele Rapidului, Gabriel Clim.

In viitoare editie de campionat a Ligii a 2-a, ce va debuta pe data de 18 august, Rapid Suceava va face parte din seria intai, acolo unde va infrunta cel mai probabil urmatoarele formatii: Sportul Studentesc, Delta Tulcea, Sageata Navodari, Fc Botosani, Cf Braila, Fcm Bacau, Farul Constanta, Callatis Mangalia, Dunarea Galati, Astra II Giurgiu, Cs Otopeni, Dinamo II Bucuresti si nou-promovatele Unirea Slobozia, Acs Buftea si Acs Corona Brasov. Componenta exacta a celor doua serii si programul jocurilor vor fi stabilite saptamana viitoare, dupa expirarea termenului de inscriere a echipelor in campionat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au înscris în campionat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*