S-au „încălzit” la Bistriţa

Pugilistii suceveni au participat, la finele saptamanii trecute, la un puternic turneu de meciuri de pregatire la Bistrisa. Competitia s-a desfasurat la mai multe categorii de varsta si s-a dovedit un bun prilej de verificare a boxerilor inainte de startul intrecerilor oficiale din calendarul pe 2011. La final, din delegatia condusa de antrenorul Doru Iftime s-au facut remarcati Vasile Paramon, Catalin Chirila si Lenuta Perijoc, a caror prestatie ii indreptateste sa spere la o medalie la viitoarea editie a campionatelor nationale.

In perioada urmatoare vom intensifica pregatirile, pentru ca sportivii sa ajunga la forma maxima. Pentru asta trebuie insa sa mai efectuam si cateva meciuri de verificare pentru a ne perfectiona din punct de vedere tehnico-tactic, competitiile fiind pana la urma cel mai bun antrenament. Speram ca municipalitatea sa ramana in continuare alaturi de clubul de box, astfel incat sa fim sustinuti financiar pentru a ne putea atinge obiectivele propuse in 2011“, a declarat antrenorul Doru Iftime.

De cateva zile, la antrenamente au revenit si seniorii, care au inceput anul cu o scurta perioada de acomodare la efort, urmata de sedinte de pregatire fizica generala pentru eliminarea surplusului de kilograme acumulat pe parcursul sarbatorilor de iarna. Odata cu revenirea de forma a sportivilor, Doru Iftime spera sa perfecteze si cateva meciuri de pregatire, printre sportivii asteptati sa urce in ring numarandu-se Nicolae Berariu, vicecampionul national al Romaniei la categoria 91 de kilograme, Daniel Gogan si Vasile Chimiuc, ultimii doi urmand sa debuteze la intrecerile nationale de seniori din acest an.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au „încălzit” la Bistriţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*