„S-au mai văzut minuni”

In incercarea de a remonta diferenta din tur, handbalistii suceveni mizeaza si pe ajutorul divinitatii. Jucatorii pregatiti de Leonard Bibirig sunt increzatori ca pot invinge echipa din Slovenia, insa pentru a obtine si diferenta necesara “studentii” cred ca au nevoie de o minune.

Daca in partida din Slovenia nu a excelat, interul Cristian Adomnicai, isi doreste sa isi ia revansa in meciul de sambata. Pentru a obtine calificarea jucatorul Universitatii spera sa primeasca si un ajutor de Sus.

“Trebuie sa abordam acest meci cu o incredere mai mare decat am facut-o la ei. In sport s-au mai vazut minuni, asteptam si noi una acum inainte de Paste. Noi detinem forta necesara si cunostintele necesare ca sa ii putem bate, insa o diferenta de 8 goluri nu se poate intoarce decat si cu putin ajutor divin. Sper ca minunea sa vina in faza de finalizare, unde mie mi-a mers mai greu in tur”, a declarat Cristi Adomnicai.

Mai optimist in sansele de calificare pare a fi celalalt inter dreapta al Universitatii, Florin Acatrinei.

“Ne asteapta un meci foarte greu tinand cont ca la ei am pierdut la 8 goluri. Cred insa ca printr-o daruire si o concentrare exemplara putem intoarce rezultatul si sa ne calificam”, a spus “Bobiţă”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *