S-au ţinut tare cu „U”

Echipa locală de rugby, CSM Suceava, a disputat joi, la Gura Humorului, al doilea meci amical din această iarnă. Adversara trupei lui Constantin Vlad a fost prim-divizionara Universitatea Cluj.

După un prim sfert de oră echilibrat, sucevenii s-au apropiat în câteva rânduri de terenul de ţintă advers, însă atacurile nu au fost concretizate. Ardelenii au replicat în ultima parte a primei reprize, cand şi-au creat mai multe acţiuni, finalizate cu patru eseuri. Datele problemei s-au schimbat odată cu startul părţii secunde, când la CSM Suceava au intrat mai mulţi jucători experimentaţi. Astfel, repriza a doua a fost câştigată de gruparea antrenată de Constantin Vlad, scor 2-1 la eseuri, graţie reuşitelor lui Moscaliuc şi Stefancu.

“Rezultatul contează, dar mai puţin. A fost un joc de antrenament util pentru ambele formaţii, iar cu acest prilej vreau să-i mulţumesc domnului primar Marius Ursaciuc de la Gura Humorului pentru că ne-a dat posibilitatea să jucăm această partidă. Am întâlnit o echipă de Superligă, puţin superioară valoric, care a beneficiat de o pregătire foarte bună în această iarnă. Ne-am dori să mergem şi noi într-un cantonament montan, dar în acest moment nu avem bani de nicăieri“, a declarat antrenorul Constantin Vlad, care a rulat nu mai puţin de 26 de jucători pe parcursul întâlnirii de joi.

Rugbyştii suceveni vor susţine următorul amical peste două săptămâni, în compania echipei de juniori de la CS Gura Humorului. La începutul lunii martie, CSM Suceava va întâlni Politehnica Iaşi, echipă care va efectua cantonamentul montan la Vatra Dornei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au ţinut tare cu „U”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*