S-au descurcat onorabil

Universitatea Suceava a disputat la sfârşitul săptămânii trecute, la Piatra Neamţ, un meci amical în compania echipei naţionale de handbal masculin a României. Jucătorii antrenaţi de Răzvan Bernicu au pierdut întâlnirea cu scorul de 32-40.

Formaţia suceveană a făcut o primă repriză bună, la finalul căreia “tricolorii” aveau un avans de doar trei goluri, scor 15-18. Intervenţiile foarte bune ale portarului George Şelaru nu au fost suficiente pentru a-i menţine pe suceveni în joc, astfel că fluierul final a consemnat o victorie lejeră pentru naţionala României, scor 32-40. Printre adversarii “studenţilor” s-a aflat şi Florin Acatrinei, care a prins un sfert de oră în amicalul de vineri.

Universitatea Suceava va relua meciurile oficiale, miercuri, 7 noiembrie, de la ora 18:00, cand va juca pe terenul formaţiei HC Odorhei, în cadrul etapei a 6-a din Liga Naţională de handbal masculin. Partida va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2. Până atunci, Chiruţ şi colegii săi vor mai disputa o partidă amicală, joi, pe teren propriu, în compania divizionarei secunde HC Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au descurcat onorabil"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*