S-au descurcat bine

Hocheiştii suceveni s-au descurcat bine în cadrul turneului găzduit la sfârşitul săptămânii trecute pe Patinoarul din Suceava. Chiar dacă nu au înregistrat nicio victorie, jucătorii pregătiţi de Cătălin Vasiliu şi Constantin Curelar s-au luptat de la egal la egal cu Steaua, Progym Gheorghieni şi Dunărea Galaţi.

De vineri până duminică la Suceava a avut loc turneul din Campionatul Naţional pentru copii sub 16 ani. În prima partidă, CSM Suceava a înfruntat Progym Gheorghieni. Gazdele au rezistat bine în primele două reprize, însa la scorul de 1-2 pregătirea fizica şi-a spus cuvântul, iar Progymul a câştigat cu 5-1. Sâmbătă CSM Suceava a suferit şi cea mai drastică înfrângere scor 1 – 10, în compania echipei Steau Bucureşti. În ultima partidă, hocheiştii suceveni au întâlnit Dunărea Galaţi, echipa care beneficiază şi ea de patinoar acoperit. Tinerii pregătiţi de Cătălin Vasiliu şi Constantin Curelar au pierdut şi aceasta partidă cu scorul de 0–6, chiar dacă au avut câteva şanse mari de a înscrie.

Iubitorii hocheiului din Suceava vor putea reveni la patinoar la mijlocul lunii februarie, atunci când este programat Memorialul Ştefan Tomovici. Pe lângă juniori, la această competiţie vor participa şi foste glorii ale hocheiului românesc.

foto: Andrei Aparaschivei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au descurcat bine"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*