S-au calificat la turneul final

Sporting Suceava s-a calificat la turneul final al Memorialului “Gheorghe Ene” la fotbal, competitie rezervata grupelor de copii nascuti in anul 2003. Grupa antrenata de Bogdan Pantea a obtinut biletele pentru ultimul act, dupa ce a castigat faza zonala a intrecerii, desfasurata in weekendul trecut in Sala Sporturilor din Piatra Neamt si care a adunat la start cele sase castigatoarele ale campionatelor judetene din nordul Moldovei.

Sporting a ajuns in extremis in finala turneului de sub Pietricica, terminand pe primul loc in grupa gratie golaverajului, dupa 5-1 cu FC Vaslui si 1-2 cu gazdele de la Lps Piatra Neamt. In ultimul act, “alb-verzii” au lasat insa deoparte emotiile si s-au impus in fata celor de la Fc Botosani, cu scorul de 3-1, obtinand astfel si biletele de calificare la turneul final. Echipa suceveana a fost recompensata si cu doua premii individuale, Sebastian Nechita fiind desemnat golgheterul si totodata “cel mai bun jucator” al turneului, in vreme ce coechipierul sau Razvan Zofota a castigat titlul de “cel mai bun portar” al competitiei de la Piatra Neamt.

Bogdan Pantea a mizat la turneul zonal pe urmatorii jucatori: Razvan Zofota – Bogdan Borosan, Alexandru Crap, Alexandru Cazac, Razvan Ilas, Andrei Varasciuc, Tiberiu Tcaciuc, Alexandru Dohotaru, Sebastian Nechita, David Bâlba si Vladut Spiridon. Turneul final al Memorialului “Gheorghe Ene” se va desfasura în perioada 12-14 decembrie si va aduna la start cele mai bune opt echipe din tara la categoria de varsta 2003.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *