S-au calificat la turneul final

Lps Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului National de juniori II, dupa ce a terminat pe locul secund in grupa a II-a din cadrul turneului semifinal. Intrata pe parchetul Salii “Lucian Grigorescu” din capitala cu o echipa in care s-au regasit si cativa dintre handbalistii care in urma cu trei ani cucereau titlul national la juniori III, trupa pregatita de Bogdan Macovei a inceput competitia vineri seara, cand a remizat, scor 25-25, in compania gruparii Scoala Nr. 3 Adjud. Cele doua victorii care au asigurat practic calificarea formatiei sucevene au venit in cursul zilei de ieri, cand Burlacu si compania s-au impus in fata echipelor Css Galati si Rom Cri Brasov, cu scorul de 32-22, respectiv 32-29. Singura infrangere suferita de handbalistii antrenati de Bogdan Macovei a picat in meciul de azi-dimineata contra gazdelor de la Steaua Bucuresti, sucevenii pierzand in fata liderului grupei, cu scorul de 20-29.

A fost un turneu cu meciuri extrem de echilibrate, pentru ca s-au intalnit echipe de valori apropiate, iar calificarea s-a jucat pana in ultimul moment. Am aratat vointa in joc, am ratat mai putin decat adversarii nostrii si asta ne-a ajutat sa ne calificam mai departe”, a spus tehnicianul Bogdan Macovei, dupa accederea celor de la Lps Suceava intre cele mai bune opt echipe din tara.

Lps Suceava a mizat la turneul semifinal de la Bucuresti pe urmatorul lot de jucatori: Alexandru Stefan, Florin Maierean, Catalin Spiridon, Emanuel Dragoi, Robert Enescu, Stefan Becica, Gabriel Burlacu, Daniel Matei, Mihai Motpan, Mugurel Penciuc, Marian Scorobohaci, Sergiu Todica si Ionut Gretcan.

Turneul final se va desfasura in perioada 22– 26 iunie, echipa gazda urmand sa fie aleasa de Federatia Romana de Handbal in baza ofertelor de organizare pe care le vor inainta cele 8 cluburi participante.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au calificat la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*