Satu Mare, ”momentul zero”

Echipa locală de handbal joacă duminică pe terenul grupării CSM Satu Mare, în ultimul meci oficial din acest an. Handbaliştii suceveni văd în partida de pe malul Someşului un prilej bun pentru revirimentul Universităţii.

Extrema dreaptă Răzvan Gavriloaia a anunţat că el şi colegii săi se vor dărui complet pentru a obtine un rezultat pozitiv la Satu Mare.

“Un meci de totul sau nimic. Fiind şi ultimul din acest an, nu putem să ne abţinem de la efort, sacrificiu şi concentrare, pentru că în pauza competiţională avem timp să ne refacem. La fel ca şi noi, gazdele sunt pe muchie de cuţit cu rezultatele şi cu salariile. Suntem încrezători într-o victorie a noastră, rezultat care ne-ar readuce în lupta pentru locurile 4-5”, a anunţat Răzvan Gavriloaia.

Şi Iulian Andrei crede în continuare în îndeplinirea obiectivului, cu condiţia ca Universitatea să câştige la Satu Mare.

“Duminică ne aşteaptă probabil cel mai important meci al turului de campionat şi va trebui să facem tot ce ne stă în putinţă ca să câştigăm. Cu doua puncte luate la Satu Mare altfel vom privi returul, mai ales că din ianuarie s-ar putea să revină Chiruţ şi Acatrinei. Am foarte mare încredere în colegii mei, îi văd foarte montaţi pentru această partidă şi vom da totul pentru a ne trece în cont cele doua puncte”, a spus portarul Universitătii.

Bogdan Şoldănescu este la fel de optimist, mizând pe forma bună arătată de echipă în ultimele meciuri: „Nu cred că a fost vreun moment în viaţa acestei echipe în care sa fie mai mare nevoie de puncte ca acum. Întâlnim o echipă periculoasă, în foame de victorii, dar nouă ne trebuie neapărat cele două puncte şi eu cred că o sa le obţinem. Jocul nostru a crescut de la meci la meci în ultimul timp şi asta ne dă un moral bun pentru partida de duminică.”

Cel mai bun marcator al Universităţii în meciul cu HCM Constanţa, Silvian Amihăesi, a avertizat că sătmărenii sunt foarte periculoşi pe teren propriu.

„Duminică întâlnim o echipă care pe teren propriu face tot timpul meciuri bune. O să ne fie greu, dar nu ne dam bătuţi, nu plecăm cu gândul că o să pierdem. Singura noastra optiune este să ne întoarcem cu cele două puncte. Vom da totul pentru victorie”, a anunţat coordonarul Universităţii.

Meciul dintre CSM Satu Mare şi Universitatea Suceava, contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naţionale, este programat duminică, de la ora 11:00. Întâlnirea va fi arbitrată de tandemul constănţean Georgescu/Moldoveanu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *