Sasu: „Pornim cu sansa a 4-a”

După mai bine de un deceniu în care s-a zbătut în anonimat, echipa locală de volei joacă din nou în turneul de promovare, competiţie la finalul căreia, primele două clasate promovează în Divizia A. Pe lângă echipa gazdă, la turneul de la Braşov, participă Craiova şi Şimleul Silvaniei.

Ridicatorul sucevenilor, Andrei Sasu(foto), se afla pentru a doua oara la acest turneu, dupa ce anul trecut a ajutat Stiinta Bacau sa promoveze in Divizia A: “Echipele sunt de valori apropiate. Brasovul este echipa organizatoare, iar celelalte doua echipe au castigat seriile lor. Prin urmare, noi pornim cu sansa a parta la acest turneu. Speram totusi sa contrazicem toate pronosticurile si sa reusim sa promovam. Ar fi un pas mare pentru noi toti, pentru ca acolo putem sa acumulam experienta si sa fim vazuti de alte echipe”.

Braşovul a câştigat licitaţia pentru găzduirea turneului de promovare oferind 5.900 de lei. În ceea ce priveşte adversarele sucevenilor, prima de promovare se ridică la peste 2000 de euro pentru fiecare jucător.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sasu: „Pornim cu sansa a 4-a”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*