Șase nume noi la reunirea celor de la Șomuz Fălticeni

Somuz Falticeni s-a reunit luni dupa-amiaza, pe stadionul Tineretului, in vederea inceperii pregatirilor pentru returul Ligii a III-a. La primul antrenament din acest an, sub comanda lui Daniel Stoica s-au prezentat 20 de jucatori, printre care sase nume noi: mijlocasii Catalin Aeroaiei (CSM Roman), Eusebiu Mercas (Ozana Targu Neamt), atacantul Vasile Padovei (Viitorul Curita) si juniorii Codrut Botezatu (Coltea Brasov), Iulian Dohotariu si Alexandru Miclos (FC Botosani II).

“Ne-am despartit doar de Alexandru Murarasu, iar, in linii mari, acesta este lotul de jucatori pe care ne vom baza in retur, desi nu este exclus sa mai apara unul sau doua nume noi. Obiectivul pentru partea a doua a campionatului este unul cat se poate de clar: mentinerea in Liga a III-a”, a declarat directorul sportiv al clubului falticenean, Iulian Daraba.

Julei si compania se vor pregati pe plan local pana la startul sezonului de primavara, perioada in care au programate si doua amicale in compania gruparilor LPS Suceava si Ceahlaul Piatra Neamt.

Clasata pe locul 9 la jumatatea sezonului, la trei puncte peste linia retrogradarii, Somuz va incepe returul pe data de 7 martie, cu un meci pe teren propriu in fata codasei CSM Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șase nume noi la reunirea celor de la Șomuz Fălticeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*