Șase campioni suceveni, propuși pentru premiere

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că va propune în ședința Consiliului Județean de luni, premierea campionilor mondiali și europeni. Fiecare sportiv care a obținut locul I la Mondiale va primi câte 2.000 lei, iar cei care au câștigat titluri europene, câte 1.500 lei.

Pe lista celor propuși pentru premiere se numără  Gianina-Elena Beleagă și Ionela-Livia Lehaci, pentru locul I la proba dublu vâsle feminin, la Campionatul Mondial de Canotaj Seniori 2017, desfășurat în Sarasota. O alta suceveancă medaliată cu aur în Statele Unite ale Americiii este Viviana-Iuliana Bejinariu, în proba de 8+1 rame.

Printre campionii suceveni se mai regasesc Pascari Cosmin – locul I la proba dublu rame masculin, obținut la Campionatul Mondial de Canotaj sub 23 de ani, desfășurat în Plovdiv (Bulgaria), Dorin-Andrei Rusu – locul I la proba de 10.000 m pistă, obținut la Campionatul European de Atletism sub 20 de ani, desfășurat în Grosseto (Italia) și Gabriel Bularda – locul I la proba de alergare montană, obținut la Campionatul European de Alergare Montană, 2017, desfășurat în Kamnik (Slovenia).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șase campioni suceveni, propuși pentru premiere"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*