Șase campioni suceveni, propuși pentru premiere

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că va propune în ședința Consiliului Județean de luni, premierea campionilor mondiali și europeni. Fiecare sportiv care a obținut locul I la Mondiale va primi câte 2.000 lei, iar cei care au câștigat titluri europene, câte 1.500 lei.

Pe lista celor propuși pentru premiere se numără  Gianina-Elena Beleagă și Ionela-Livia Lehaci, pentru locul I la proba dublu vâsle feminin, la Campionatul Mondial de Canotaj Seniori 2017, desfășurat în Sarasota. O alta suceveancă medaliată cu aur în Statele Unite ale Americiii este Viviana-Iuliana Bejinariu, în proba de 8+1 rame.

Printre campionii suceveni se mai regasesc Pascari Cosmin – locul I la proba dublu rame masculin, obținut la Campionatul Mondial de Canotaj sub 23 de ani, desfășurat în Plovdiv (Bulgaria), Dorin-Andrei Rusu – locul I la proba de 10.000 m pistă, obținut la Campionatul European de Atletism sub 20 de ani, desfășurat în Grosseto (Italia) și Gabriel Bularda – locul I la proba de alergare montană, obținut la Campionatul European de Alergare Montană, 2017, desfășurat în Kamnik (Slovenia).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *