Sascha, come-back la Rapid

Rapid Suceava isi reface cuplul de atacanti cu care reusea promovarea in Liga a 2-a la finalul sezonului trecut. Gruparea “ceferista” este pe cale sa-l imprumute pe inca un an de zile pe atacantul Sascha Marinkovic de la Academia “Gheorghe Hagi”. In varsta de 20 de ani, Marinkovic a fost golgheterul “alb-visiniilor” in returul editii precedente de campionat, cu 11 goluri marcate, iar in ultimele doua saptamani a fost trimis sa sustina probe de joc la divizionara secunda Callatis Mangalia. Cum insa gruparea de pe litoral se confrunta cu mari probleme financiare, Sascha a primit acceptul de a reveni pe Areni, unde astazi dupa-amiaza urma sa efectueze si primul antrenament sub comanda lui Ovidiu Murariu.

Aici am devenit un jucator mai bun, am prins incredere in mine si sper sa joc si in viitorul sezon pentru Rapid. M-am simtit foarte bine in atac alaturi de Mircea Negru si sper sa dam cat mai multe goluri impreuna”, a declarat Sascha Marinkovic la revenirea la Rapid.

In alta ordine de idei, amicalul de vineri dintre Rapid Suceava si Fcm Targu Mures a fost anulat, dupa ce medicul gruparii ardelene a anuntat ca nu le va permite jucatorilor sa evolueze pe Areni dupa un drum obositor cu autocarul, fosta prim-divizionara urmand sa onoreze doar testul de sambata cu Fc Botosani.

Exit mobile version