Sârbii nu joacă nici azi

In cadrul conferintei de presa de ieri, echipa locala de handbal si-a prezentat si noul director, este vorba de Sorin Rata, lector in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Suceava. Acesta a vorbit despre planul sau managerial si despre situatia celor trei handbalisti sarbi, care ar putea debuta in tricoul CSU-ului abia la meciul de duminica de la Calarasi.

Planul meu managerial cuprinde in primul rand ramanerea echipei de handbal in prima liga si infiintarea unui centru de excelenta la Suceava. Am fost la Serviciul de Imigrari si speram ca jucatorilor sarbi sa li se puna miercuri (n.r. astazi) viza de lunga sedere in Romania la Consulatul nostru de la Belgrad. Dupa ce primesc viza, cum ajung la Suceava vor primi si dreptul de munca. Sunt 80% sanse sa poata juca duminica, in meciul cu Calarasiul. Depinde cat de repede se intorc de la Belgrad”, a precizat Sorin Rata.

Lipsa handbalistilor sarbi s-a resimtit in rezultatele inregistrate de CSU Suceava in primele doua meciuri de campionat, meciuri in care “studentii” au cedat de fiecare data pe final din cauza unei lipse de prospetime a titularilor si a solutilor putine de pe banca de rezerve. “Tinand cont de valoarea adversarilor, raportata la varsta si valoarea jucatorilor nostri, noi am propus un ritm foarte tare de joc in primele doua etape, un ritm care s-a dovedit bine gandit si aplicat ca tactica de joc. Din punct de vedere al structurii lotului, noi ne-am pregatit toata vara cu un lot de 16-17 jucatori valabili pentru campionat. S-a dovedit insa ca, neavand trei dintre ei, n-am mai avut capacitatea de a schimba si a aduce prospetimea ceruta de pe banca. Drept urmare, pe fondul unor finaluri de joc foarte solicitante, adversarii, care au avut schimbari bune, au reusit sa fie mai proaspeti, iar deciziile si actiunile luate de ei, au fost mai eficente decat ale noastre. Oricum, am dovedit ca suntem pe directia cea buna, iar lucrurile pot fi reglate pe parcurs, atata timp cat se va remedia si aceasta problema a jucatorilor straini”, a explicat antrenorul sucevean Petru Ghervan.

Iulian Dugan se va ocupa de echipa a doua a Universitatii

In privinta echipei secunde a Universitatii, cea care s-a reinscris din aceasta toamna in Divizia A, aceasta va fi condusa de pe banca de catre Iulian Dugan, antrenorul echipei de juniori I de la LPS. “Cel putin pana in februarie, Iulian Dugan va fi cel care va conduce echipa a doua atata timp cat vor fi mai mult de 6-7 juniori in teren. Atunci cand Iulian Dugan nu va putea sa faca fata calendarului dublu la care participa, avem pregatite solutii de rezerva asa cum s-a intamplat la Pitesti, cand de echipa a doua s-a ocupat jucatorul Ioan Tcaciuc. El detine diploma, este calificat ca si cadru didactic, asadar are competentele necesare pentru a putea conduce niste copii intr-o competitie sportiva”, a spus Petru Ghervan, care aratat si problemele cu care se confrunta CSU II in Divizia A. “Trebuie sa continuam colaborarea cu LPS. Noi vom incerca sa mai atragem jucatori dintre studentii care au mai practicat handbalul si care pot sa ajute la indeplinirea acelui criteriu de a avea 9 jucatori proprii. Aici este problema cu care se confrunta Universitatea, in Liga a II-a trebuie sa aiba 9 jucatori proprii pe raportul de joc”, a conchis Petru Ghervan.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Sârbii nu joacă nici azi"

  1. E cam bataie de joc la clubul asta daca abia in etapa 5 pot sa joace strainii. Cand ati semnat cu ei nu stiati cat dureaza pana obtineti actele ? O sa le mai trebuiasca vreo 2 luni pana se integreaza si tot asa. Asta o sa ajute antrenorii sa gaseasca scuze pentru rezultate

  2. Au mai jucat străini la echipa asta…Sergei Besarab, Andrei Starikov…aia cum dracu au jucat din prima etapă? Demisia tuturor, in frunte cu Ghervan!

  3. Sa-si dea demisia?Astia nu pleaca nici morti de la cascaval.Cum ar putea supravietui Ghervan,fara fraierii pe care-i manipuleaza cum vrea el.

    • manipuleaza si tu si ada in Suceava o finala de Cupa Europeana la orice…
      ca nu mai stiu cu ce te ocupi in ultimul timp… inafara de a te scarpina de HANDBAL de unde ai mancat o paine buuuuuna si in care tot arunci cu ce mai ai prin buzunare. se vede ca regreti dupa piinica aceea, nu mai insista…acolo nu se face ce faceai tu.

  4. Ieri la ora 11:08 incepeam comentariul cu „E cam bataie de joc la clubul asta…” dar cred ca am fost cu mult prea indulgent. E NESIMTIRE MAXIMA !!! Cei care injurati primarul si pe altii care nu au nicio treaba cu acest incident acum aveti o mostra clara de INCOMPETENTA. Din partea oricui vine ea: fie ca e Petru Ghervan, Razvan Bernicu sau Sorin Rata. Parerea mea e ca totul va ramane in coada de peste… niciun vinovat. Mergem mai departe cu acest staff…

  5. Acu, daca tot ne-am lamurit cu salvarea (managerul sja si-a recunoscut vina) poate ne spui ce vrei, de ce nu propui un atrenor? Oare nu si-a dat ghervan demisia (de la cascavalul la care rivnesti) anul trecut? Eu stiu cat au insistat unii anul trecut la rectorul universitatii ca sa-l aduca pe ghervan inapoi. Din pacate, de tine nu i-a zis nimeni nimic. Dar poti sa mai incerci pe aici, pe colo poate t ajuta cineva (si poate afli ce diferenta este intre „pila”, „loby” si „trafic de influenta”)

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*