Jubileu în rugbyul sucevean

Rugbyul sucevean se pregăteşte de sărbătoare! Sportul cu balonul oval împlineşte 50 de ani de activitate în Suceava, iar momentul va fi marcat, la sfârşitul acestei săptămâni, prin mai multe acţiuni.

Seria activităţilor dedicate aniversării a 50 de ani de rugby în Suceava va debuta vineri, la ora 17:00, în sala „Dom Polski”, unde va fi vizionat un documentar video realizat cu această ocazie. Ziua de sâmbătă va fi plină pentru foştii şi actualii componenţi ai echipei locale de rugby. De la ora 9:30, pe terenul “Unirea”, se vor desfăşura meciuri de copii şi juniori, iar de la ora 11:00 este programată confruntarea din Divizia Naţională, între CSM Bucovina şi Ştiinţa Petroşani. La finalul acestui joc, în teren vor intra două echipe de olb-boys, compuse din veteranii rugby-ului sucevean. Ziua se va încheia cu Festivitatea de premiere şi cu tradiţionala repriză a 3-a.

Televiziunea Intermedia va transmite documentarul despre istoria de 50 de ani a rugbyului sucevean, luni, de la ora 17:00, în cadrul emisiunii Fair Play.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *