S-ar mulţumi cu o remiză

Secundul formatiei CSM Focsani, Adrian Toma (foto), s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate in partida pe care o va disputa astazi pe Areni, contra celor de la Rapid Suceava. „Ne aşteaptă o confruntare dificilă deoarece vom avea de înfruntat o echipă alcătuită din mai mulţi jucători cu experienţă, care au evoluat şi în liga a doua. Pentru noi ar fi bun şi un punct“, a spus Toma pentru Monitorul de Vrancea.

Din delegatia vranceana care va pleca astazi spre Suceava vor lipsi Botezatu (accidentat) si Dima (suspendat in urma cartonasului rosu primit in runda precedenta). In schimb, oaspetii vor putea conta in meciul de pe Areni pe serviciile palymakerului Octavian Bucataru, revenit pe gazon dupa o accidentare de lunga durata.

Conform caselor online de pariuri, “ceferistii” sunt marii favoriti ai întalnirii, avand o cota de 1.10 pentru o eventuala victorie contra focsanenilor. De partea cealalta, un succes al oaspetilor pe Areni are o cota generoasa de 12.00, în timp o remiza le poate aduce pariorilor o suma de 6 ori mai mare decat cea investita.

În editia trecuta de campionat, cele doua echipe si-au împartit victoriile: 2-0 pe Areni si 1-0 la Focsani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-ar mulţumi cu o remiză"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*