AJF | Sancţiuni cu duiumul

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Suceava a avut de judecat nu mai putin de 14 cazuri de indiciplina in cadrul sedintei de astazi. Cel mai important caz de pe ordinea de zi a fost cel al meciului Viitorul Veresti – Stiinta Vicovu de Sus. Dupa ce a audiat toate partile implicate, arbitru, observator si reprezentantii celor doua cluburi, Comisia de Disciplina a decis sa omologheze jocul cu scorul de 3-0 in favoarea celor de la Viitorul Veresti si sa amendeze echipa Stiinta Vicovu de Sus cu suma de 400 de lei pentru ca s-a retras de pe teren in minutul 90+2. De asemenea, jucatorul Bogdan Dumitriu si antrenorul secund Sorin Dumitriu, ambii de la Viitorul Veresti, au primit 8, respectiv 4 etape de suspendare pentru incidentele provocate la meciul de duminica trecuta.

Nu a fost trecute cu vederea nici incidentele de la meciul de Liga a V-a dintre Zimbrii Bucovinei Partestii de Jos si Larix Dornisoara, in urma caruia jucatorul echipei gazda, Ioan Popovici, recidivist fiind, a fost suspendat pana la finalul actualei editii de campionat pentru injurii si lovirea arbitrului Iulian Cantoreanu.

De asemenea, Comisia a sanctionat clubul Viitorul Cetatea Baia cu suspendarea terenului de joc pentru doua etape ca urmare a deficentelor grave in organizarea jocului cu Vointa Zvoristea, la finalul caruia, incitati de oamenii de ordine si de oficialii echipei din Baia, spectatorii l-au agresat fizic pe arbitrul Alexandru Hreniuc.

Vezi toate deciziile luate in sedinta de astazi!

COMENTARII:

5 Comentarii la "AJF | Sancţiuni cu duiumul"

 1. Numai sa nu vina umflatii analfabeti cu morcovu in.. si sa-i mai credeti ca o sa fie si mai rau pentru ca ”altii” vad si invata.

  Cat despre Vicovu de Sus si initiativa lor STIMA SI RESPECT! dupa regulament era de asteptat sa pierdeti jocul insa ce faceti voi, mai rar, sa va pese de SPORT si de OAMENI!

 2. Ioan Popovici, recidivist fiind, a fost suspendat pana la finalul actualei editii de campionat pentru injurii si lovirea arbitrului Iulian Cantoreanu….
  la veresti jucatorul a facut acelasi lucru…l.a injurat si i.a dat si cu pumnul si cu picioarele…de ce s.a judecat astfel?

 3. ba fratilor pentru c sa dat avertisment la.draguseni ce sa deranjat cu benerele alea ce nu e asa la.noi.in.judet se joaca doar p spaga care,au bani castiga

  • Taranilor, ati scapat ieftin cu avertisment! Daca voi credeti ca e cu spaga si nu aveti sau nu va convine, de ce nu va retrageti naibii din campionat? Si-asa habar nu aveti de regulamente si de bun simt.

 4. Intr-o continua lupta pentru putere si puncte uitam sa fim oameni..vrem sa castigam punctele cu orice pret..chiar si cu pumnii lasand la o parte esenta jocului: ” mişcare, comunicare, socializare, observaţie şi imitaţie, exerciţiu, disciplinare, învăţare şi, mai ales, plăcere.” nimic parca nu vine in sprijinul sportului.
  Vicovu de Sus doreste sa doneze trei puncte si celor de la Draguseni pt. ca se pare ca cei de la comisia de disciplina au fost nedrepti cu ei,pt. evenimente similare celor de la Veresti , au pierdut meciul cu 0-3.
  Pe noi ne intereseaza doar fotbalul,iar fotbalul nu se joaca cu pumnii.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*