Sancțiuni date de Comisie

Intrunita asta seara, Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Minifotbal a decis sa acorde urmatoarele sanctiuni pentru abaterile disciplinare savarsite de jucatori si delegati la jocurile din etapele a 5-a si a 6-a:

– sanctioneaza jucatorul Dorel Bernard (Revine) cu 3 (trei) etape de suspendare in urma cartonasului rosu incasat direct in timpul meciului Betty Ice – Revine, contand pentru runda a 5-a din cadrul Campionatului Judetean de Miniftobal. Abaterile jucatorului: faultarea unui adversar + injurii aduse arbitrului intalnirii.

– sanctioneaza delegatul Iliuta Trandafir (Revine) cu 1 (una) etapa de suspendare in urma protestelor repetate adresate arbitrului la meciul dintre Betty Ice si Revine. Mentiune: delegatul in cauza este recidivist.

– sanctioneaza jucatorul Flavius Panzariu (Interconti) cu 1 (una) etapa suspendare in urma cartonasului rosu incasat in timpul meciului Netcom – Interconti, contand pentru runda a 6-a din cadrul Campionatului Judetean de Minifotbal. Abaterile jucatorului: cumularea a doua cartonase galbene (fault + proteste).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *