Sănătatea Darabani – Foresta, miercuri, ora 17.30

Foresta debuteaza la mijlocul acestei saptamani in Cupa Romaniei, echipa antrenata de Vespazian Colban urmand sa evolueze miercuri, de la ora 17.30, pe terenul celor de la Sanatatea Darabani.

“Galben-verzii” nu concep sa rateze calificarea in Turul III in fata unei formatii botosanene care a retrogradat din Liga a III-a la finalul sezonului trecut. “Chiar daca intalnim o echipa de cartier, trebuie sa abordam meciul cu maxima seriozitate, pentru ca au fost destule echipe care au intampinat probleme la Darabani in editia trecuta de campionat. Daca nu vom fi destul de seriosi, riscam sa ne trezim cu vreo surpriza neplacuta”, a declarat antrenorul Vespazian Colban, care nu va putea miza pe mai multi jucatori in primul meci oficial din noul sezon, este vorba de accidentatii Martin si Rigoni, suspendatul Mateciuc si neligitimatii Sumanariu si Csiszer.

Daca Foresta se afla la debutul in Cupa Romaniei, de partea cealalta, Sanatatea Darabani a jucat in turul anterior cu campioana judetului Botosani, Viitorul Albesti, de care a trecut cu 9-3.

Turul II al Cupei programeaza in total 30 de meciuri. Acestea se disputa intr-o singura mansa, in caz de egalitate dupa 90 de minute, urmand sa se treaca la prelungiri si eventual la penaltyuri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sănătatea Darabani – Foresta, miercuri, ora 17.30"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*