Se votează noul vice

Daraba - Constantin

Comitetul Executiv din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava a convocat, sâmbătă dimineaţă, Adunarea Generală Extraordinară a membrilor afiliaţi, reunirea fiind programată la orele 10.00, la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene, situat vis-à-vis de centrul comercial Kaufland. La adunarea de sâmbătă sunt aşteptaţi delegaţii tuturor celor 56 de cluburi afiliate în acest moment la AJF Suceava.

Principalul punct pe ordinea de zi este alegerea prin vot a noului vicepreşedintele al AJF Suceava. Pentru postul rămas vacant după arestarea lui Manuel Costache şi-au depus candidatura Aurel Constantin (Sporting Suceava) şi Iulian Darabă (CN “Nicu Gane” Fălticeni), dosarele celor doi candidaţi urmând să fie analizate de Comitetul Executiv sâmbătă, la ora 9.00. În acest moment, AJF Suceava are un singur vicepreşedinte, în persoana lui Ciprian Creţan.

Tot sâmbătă, va avea loc şi tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei României – faza judeţeană. La ediţia din acest an, în penultima fază a competiţiei s-au calificat formaţiile Şomuzul Preuteşti, Bucovina II Ciocăneşti, Şomuz Fălticeni şi deţinătoarea trofeului, Progresul Frătăuţii Vechi. Ca noutate, semifinalele Cupei României vor avea loc în sistem tur retur, în datele de 13 şi 27 mai.

Rezultatele înregistrate în sferturile de finală:

Dorna Vatra Dornei – Şomuzul Preuteşti 1-4
Viitorul Vereşti – Progresul Frătăuţii Vechi 0-3
Bucovina II Ciocăneşti – Avântul Volovăţ 3-1
Pleşul Râşca – Şomuz Fălticeni 1-2

În sedinţa de sâmbătă se va lua în discuţie şi dezafilierea cluburilor Flacăra Vicovu de Jos, Zimbrii Bucovinei Pârteştii de Jos şi Unirea Boroaia, retrase din competiţiile organizate de AJF în pauza de iarnă.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Se votează noul vice"

 1. o adunatura de incompetenti si niste sfidatori.
  D.le Constantin nu stiti in ce va bagati.
  Good luck!

 2. Cel mai slab presedinte postdecembrist pus numai pe interese personala o sa falimenteze ajf ca si Cetatea mai ales acum ca are si pe securistul de Antoniu langa el

 3. Daniel Dumitru | 9 mai 2015 at 14:33 | Răspunde

  Se spune că omul capătă înţelepciune în timp şi că meseria se fură de la cei mai buni. Urmărind cursul acestor alegeri şi oamenii care şi+au dat girul pentru funcţia de preşedinte e lesne de înţeles că înţelepciunea e de domeniul trecutului iar meseria nu mai are legătură cu cei buni.

  • Daniel Dumitru | 9 mai 2015 at 14:56 | Răspunde

   Nu, nu am greşit în mesajul anterior când am scris preşedinte, căci voi l-aţi votat şi pe el acum ceva vreme,după aceleaşi dorinţe de ,,bine”, iar acum o faceţi din nou bazându-vă pe…?
   ,,Meseriaş” eşti doar dacă eşti de partea celor fără principii şi caracter, iar înţelepţii au votat ca mai apoi să-şi spună păsul în faţa evidenţei. O evidenţă sumbră susţinută de aceiaşi oameni care în timp au deteriorat tot ceea ce au întîlnitîn în cale. Şi cum mai era nevoie de încă cineva care să aibă o funcţie de căpătat nu evidenţiată de realizări, iată cum a apărut ,,salvatorul” AJF-ului. ,,Stai acolo unde te pun şi faci doar ce vreau eu!” -noul slogan sau ghid de func’ionare al celor care conduc fotbalul sucevean.
   Dragilor, ce bine e ca aţi votat ,,schimbarea”!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*