Sâmbătă se pun în vânzare biletele

casa bilete stadion areni

Toți cei care vor să asiste la meciul dintre Rapid Suceava si Rapid București, programat duminică, de la ora 11:00, își pot achiziționa bilete începând de sâmbătă. Acestea pot fi cumpărate de la poarta principală a stadionului „Areni”, sâmbătă între orele 10:00 și 14:00, dar și în ziua meciului începând cu ora 10:00. Prețul unui bilet la duelul „feroviar” din Liga a 2-a este 10 lei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Sâmbătă se pun în vânzare biletele"

  1. la ce fotbal joaca suceava, tare m-as mira daca s-ar umple cat de cat stadionul, chiar daca joaca cu rapid.. poate daca era rapid in prima liga si avea jucatori mai de valoare da.. dar asa slabe sanse

  2. La cum joaca Suceava :-j Nu se duce lumea daca e gratis apai sa mai dai si 10 lei

  3. Daca vrei sa susții echipa buna rea cum este mergi pe stadion nu stai in 10 lei !

  4. Eu merg meci de meci indiferent de cine e adeversarul si mereu imi cumpar bilet. Totusi la orice meci important eu nu inteleg cum aproximativ 3500-4000 de persoane sunt prezente pe stadion si se vand doar 2000 de bilete maxim. La meciul trecut am intalnit un tip care rupea bilete la intrare, dupa il vad in spatele meu vine cel care rupea bilete si ii da respectivului cam 300 lei daca am vazut bine, iar dupa il aud cum joaca sume de 200-300 de lei la pariuri,isi manca unghiile cand a egal Suceava si s-a terminat 2-2. Oameni buni, daca cineva din acest site un moderator care isi doreste binele echipei,faceti un apel catre conducerea echipei,catre cei care se ocupa ce asta chestie si puneti oameni decenti si competenti la vanzarea biletelor. Sunt curios maine cati spectatori o sa fie si cati cate bilete o sa fie vandute. Sper ca respectivul tip daca o sa vada ce-am zis aici sa inghita sec si sa sa-i fie rusine pentru ceea ce face!

  5. Dupa il vad in spatele meu pe cel care vindea bilete si ii da respectivului (celui care rupea bilete)*, scuzele mele am scris de pe telefon si am omis .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*