Salarii de mizerie

Singura reprezentanta a Sucevei in fotbalul mare, Rapid Suceava, se afla printre codasele Ligii a III-a la nivel de plati catre jucatori. Salariul unui component al Rapidului este de doar 3 milioane de lei vechi.

Desi din acest an se bazeaza si pe sprijinul financiar al municipalitatii, Rapidul continua sa aiba un buget destul de mic, insuficient pentru performanta.

„Jucatorii au un salariu cu mult sub nivelul minim pe economie. Lumea trebuie sa stie ca salariul este de 3 milioane si din aceasta cauza baietii trebuie sa aiba si un serviciu pentru a se putea descurca cat de cat”, a precizat Ion Buzoianu.

La alte echipe salariile mici sunt compensate prin prime consistente, insa nu este si cazul Rapidului.

„In ceea ce priveste primele, suntem cu mult sub celelalte echipe. Aici este meritul jucatorilor pentru ca, si in aceste conditii, continua sa joace si sa obtina rezultate bune. Cand spun asta nu vreau sa creez o stare de compatimire fata de echipa noastra, incerc doar sa fac lumea sa inteleaga ca acesti baieti merita mai mult respect”, a incheiat Buzoianu.

Din cauza lipsei banilor, ceferistii fac deplasarea in ziua meciului. Chiar vineri, in prima etapa a sezonului, „alb-visiniii” vor trebui sa parcurga o distanta de peste 300 de kilometri inainte sa intre in teren pentru disputa cu Politehnica Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Salarii de mizerie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*