Sala Liceului cu Program Sportiv a intrat în reparații

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a intrat de curând într-un proces de reparații, care prevede înlocuirea suprafeței de joc și curățarea pereților și a tavanului.

Lucrările ar trebui să se încheie până la finalul lunii septembrie, când echipa locală de handbal CSU din Suceava urmează să primească vizita campioanei en-titre Dinamo București, în etapa a II-a a Ligii Naționale.

Am promisiunea că până pe 1 septembrie sala va fi gata și echipa Universității va putea să se antreneze și să joace partidele oficiale acolo. Voi fi prezent în fiecare zi la sală pentru a impulsiona lucrările. Vor lucra firme locale. Oamenii sunt serioși și din ce am discutat cu dumnealor mi-au garantat că până la 1 septembrie toate lucrurile vor fi în regulă și-i vom primi pe campionii României într-o sală cu față nouă”, a spus, pentru Radio Top, directorul LPS Suceava, Ciprian Anton.

Între timp, handbaliștii de la CSU din Suceava și-au mutat antrenamentele în sala Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” din cartierul Obcini.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *