Sala Liceului cu Program Sportiv a intrat în reparații

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a intrat de curând într-un proces de reparații, care prevede înlocuirea suprafeței de joc și curățarea pereților și a tavanului.

Lucrările ar trebui să se încheie până la finalul lunii septembrie, când echipa locală de handbal CSU din Suceava urmează să primească vizita campioanei en-titre Dinamo București, în etapa a II-a a Ligii Naționale.

Am promisiunea că până pe 1 septembrie sala va fi gata și echipa Universității va putea să se antreneze și să joace partidele oficiale acolo. Voi fi prezent în fiecare zi la sală pentru a impulsiona lucrările. Vor lucra firme locale. Oamenii sunt serioși și din ce am discutat cu dumnealor mi-au garantat că până la 1 septembrie toate lucrurile vor fi în regulă și-i vom primi pe campionii României într-o sală cu față nouă”, a spus, pentru Radio Top, directorul LPS Suceava, Ciprian Anton.

Între timp, handbaliștii de la CSU din Suceava și-au mutat antrenamentele în sala Şcolii Gimnaziale “Ion Creangă” din cartierul Obcini.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sala Liceului cu Program Sportiv a intrat în reparații"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*