Sală nouă în Fălticeni

Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” din Municipiul Fălticeni va avea sală de sport. Contractul de lucrări pentru construirea acesteia a fost semnat astăzi. Investiţia, în valoare de 390.000 de lei, este finanţată din bugetul local al municipiului Fălticeni.

Construcţia, inclusiv partea de vestiare, va avea dimensiunile de 26 x 12 metri, iar suprafaţa de joc va permite practicarea mai multor activităţi sportive ca volei, badminton sau tenis de masă. Noua construcţie va fi ridicată pe o mică parte a terenului de sport, fără a afecta utilitatea acestuia, şi va fi cuplată cu clădirea şcolii, accesul în sală urmând să se facă direct din şcoală în condiţii de siguranţă pentru elevi.

„Este o investiţie absolut necesară pentru învăţământul fălticenean. Şcoala Gimnazială Ioan Ciurea este una din cele două şcoli ale municipiului care nu au sali de sport, o şcoală care are rezultate şi pe care vrem să o dezvoltăm pentru că, întradevăr, copiii care învaţă aici au rezultate meritorii la fel ca toţi copiii din Fălticeni. Durata execuţiei este de 6 luni. În funcţie de condiţiile meteorologice investiţia ar putea fi finalizată până la începutul noului an şcolar”, a declarat primarul Cătălin Coman, într-un comunicat emis de municipalitatea fălticeneană.

La Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” învaţă 460 de elevi , iar orele de sport se desfăşoară în prezent într-un spaţiu improvizat, în suprafaţă de 37 m.p.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Cum sa nu dai niciun rezultat de la republicani si dai toate stirile despre cupa prieteniei juniori c ..si nu dai replublicani ..RUSINE pentru acest SITE..pe Monitorul de Suceava sunt rezultatele si pe acest site zis de sport …nu sunt !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *