Sală de sport modernă la Putna, inaugurată la Festivalul „Zilele Sportului Școlar”, ediția a 17-a

Începând de joi până duminică la Putna va avea loc cea de-a 17-a ediție a Festivalului „Zilele Sportului Școlar”, competiție care reunește 1300 de elevi și cadre didactice. Cu ocazia acestui eveniment va fi inaugurată și noua sală de sport din localitate, o construcție modernă, realizată cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții.

Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Putna și Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna organizează în perioada 1-4 iunie cea de a 17-a ediţie a Festivalului „Zilele Sportului Şcolar”. Deschiderea evenimentului este programată joi, la ora 9:00, și va fi marcată de inaugurarea sălii de sport, o construcție care poate gazdui peste 100 de spectatori.

„Sala de sport este un vis devenit realitate si care a fost posibil datorita implicarii speciale a administratiei locale, iar aici trebuie sa amintesc de aportul principal al domnului primar al comunei Putna, George Coroamă. Trebuie sa-i felicit pe toti cei care s-au implicat pe parcursul evolutiei acestui proiect, conducerea scolii si cadrele didactice, pentru ca evenimentele desfasurate la scoala din Putna au avut rolul lor in aparitia acestei sali”, a spus profesorul Ciprian Crețan.

La Festivalul Zilele Sportului Școlar vor asista mai multe personalități ale sportului sucevan. Este vorba despre campionii olimpici la canotaj Dimitrie și Mărioara Popescu, campionul olimpic la lupte greco-romane Ștefan Rusu, campionul european la box Vasile Nistor, vicecampionul olimpic la lupte greco-romane Ilie Matei si fotbalistul Mihai Roman!

“Este o competitie devenita de referinta pentru judetul nostru, iar anul acesta avem chiar participare internationala, din Ucraina si Republica Moldova. Festivalul se regaseste in calendarul Inspectoratului Scolar Judetean si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret, este organizat cu sprijinul Primariei Putna, Asociatiei pentru Dezvoltare Locala Putna si are ca parteneri Asociatia Judeteana de Fotbal, Asociatia Judeteana “Sportul pentru Toti”, firma Decathlon si Ocolul Silvic Putna”, a mai spus Ciprian Cretan, cel care este organizatorul evenimentului.

JOI – 1.06.2017 (Baza sportivă a şcolii, Sala de Sport)
10.00. – deschiderea festivalului și inaugurarea SĂLII DE SPORT
10.10 – şedinţa tehnică
10.30. – handbal băieţi (I-IV, V-VI și VII-VIII)
10.30. – şah băieți și fete(clasele I-VIII)

Vineri – 2.06.2017 (Baza sportivă a şcolii,)
10.15. – tenis de masă băieţi și fete
10.15 – handbal fete (I-IV, V-VI și VII-VIII)

Sâmbătă – 3.06.2017 (Stadionul Tineretului)
10.00 – atletism ( clasele I-IV, V-VI şi VII-VIII)
– alergare de viteză – 50m
– aruncarea mingii de oină
– alergare de rezistenţă
– crosul olimpic
– ştafeta 4x300m(fără clasele I-IV)
10.00 – tenis de câmp băieți și fete (Baza sportivă a şcolii)

Duminică – 4.06.2017 (Stadionul Tineretului și Școala Putna):
10.00 – fotbal băieţi (clasele I-IV, V-VI şi VII-VIII)
– fotbal fete (clasele I-IV, V-VIII )

afis festival putna

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *