Sală de 13 milioane de euro

13 milioane de euro. Aceasta este suma necesară pentru construcţia noii săli polivalente. Potrivit indicatorilor tehnico-economici, noua bază sportivă ar putea fi finalizată în patru ani de zile.

Primarul Ion Lungu a anunţat miercuri ultimele noutăţi referitoare la noul complex sportiv planificat să se construiască la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni.

“Vom supune pentru aprobare în şedinţa de Consiliu Local de pe 27 ianuarie, indicatorii tehnico-economici ai Sălii Polivalente Suceava. Suma este destul de consistentă, 13 milioane de euro, dar este un proiect necesar municipalităţii. Vreau să precizez că atata a costat şi sala din Piatra Neamţ. Faţă de cea din Piatra Neamţ, sala din Suceava a fost gândită însă pe două module, sala propriu-zisă şi sala de antrenament. Acum cei din Piatra Neamţ îşi fac o sala mai mică lângă cea mare”, a spus primarul Sucevei.

Ion Lungu speră ca sala de 5.000 de locuri să fie construită din bani de la Guvern prin Compania Naţională de Investiţii, dar nu exclude nici varianta unui parteneriat public-privat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sală de 13 milioane de euro"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*