Sabotajul guzganilor de la Metro

Aleşii judeţului ne tot ameninţă cu ridicarea unui nou complex sportiv la ieşirea spre Fălticeni.

Deşi proiectul a primit deja primele avize, se pare că lucrările nu pot fi demarate din pricina comunităţii de guzgani portocalii din zona Metro. Aflate în plin sezon de împerechere, patrupedele refuză să semneze contractele de expropiere în ciuda sumelor exorbitante oferite de primărie în schimbul părăsirii vizuinilor.

Suntem aici de sute de generaţii. Nu avem de gând să ne părăsim glia strămoşească, mai ales că lanurile cu grâne experimentale ale Staţiunii Agricole sunt peste hat. N-am mai trăit asemenea abuzuri şi o asemenea teroare de la colectivizarea lui Gheoghiu Dej. Vor să ne prostească cu câte doi saci de alune otrăvite şi să intre cu buldozerele peste noi. Vom ajunge la Tribunalul pentru Drepturile Animalelor din Tanzania“, ne-a declarat una dintre căpeteniile guzganilor de la Metro.

Ajunse cu lama escavatoarelor la os, rozătoarele au anunţat că, săptămâna viitoare, vor picheta sediul primăriei şi al palatului administrativ, la miting urmând să participe şi actriţa franceză Brigitte Bardot, precum şi mai mulţi membri ai Green Peace. Conform unui sondaj publicat de Animal Planet, guzganul portocaliu de Suceava este – după dropie şi râs – a treia specie de animale pe cale de dispariţie în România.

Update: Toţi poliţiştii comunitari detaşaţi la miting vor juca dansul pinguinului alături de Brigitte Bardot.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sabotajul guzganilor de la Metro"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*