Să vină banii la băieţi!

consiliu local sedinta

Clubul Rapid CFR Suceava îşi poate relua activitatea. Consilierii locali au aprobat astăzi, într-o şedinţă extraordinară, finanţarea cu 1.000.000 de lei a echipei locale de fotbal în anul 2015.

Managerii Rapidului n-au învăţat nimic din precedenta şedinţă a Consiliului Local, când au fost refuzaţi. Chiar dacă riscau desfiinţarea, nu a traversat vreunul strada până la Primărie ca să-şi susţină cauza. Suporterii, presa, Lungu, Arămescu şi Harşovschi(!) le-au făcut treaba. În faţa heirupismului colegilor săi, Doroftei nu a mai deschis microfonul. Nici absenţa membrilor Comisiei de Sport, Vornicu, Barbă şi Vîrvara, nu a mai contat. Din cei 15 consilieri, 14 au votat în favoarea finanţării clubului de fotbal Rapid CFR Suceava. Nu rămâne decât ca “ceferiştii” să ne facă tuturor o favoare şi să accepte cadoul.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Să vină banii la băieţi!"

  1. În sfârșit o veste bună. Mulțumim d-le primar, d-le vice-primar și domnilor consilieri , desigur doar celor care au fost prezenți și au votat finanțarea echipei.

  2. bravo hai baieti faceti cinste Sportului Sucevean

  3. Vrem rezultate pe masura

  4. rezultate din liga a 5 a de ce nu le mai bagati?????

  5. Multumim. Inca 1 milion de lei ca sa ii tinem pe baieti sa „joace„ la anul pentru „promovare„!!!!! Sa traiasca pariurile pentru liga 2 in Romania!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*