Sa supravetuim

Desi Cetatea Suceava a invins, in Cupa Romaniei, la limita pe Ceahlaul II, Ioan Radu este inca suparat pe elevii sai. Antrenorul sucevean si-ar mai dori doi sau trei jucatori cu experienta, desi e constient de situatia financiara a echipei. Dupa meciul de sambata tehnicianul sucevean pare sa fi purtat numeroase discutii cu fotbalistii suceveni.

Avem o singura sansa de a supravietui: fiecare meci din campionat trebuie abordat cu o atitudine exemplara. Avem multi jucatori tineri, veniti din liga a treia, acestia trebuie sa considere fiecare meci ca un prilej de afirmare si sa se bucure ca au posibilitatea de a juca si a se evidentia. Nu sunt suparat pe un jucator anume, ci pe toata echipa si pe joc In general. Doresc o unitate a grupului si o atitudine corespunzatoare pentru fiecare jucator“ a afirmat Ioan Radu.

Referindu-se la urmatoarea faza a Cupei Romaniei cand ar pute intalni pe FC Botosani, Radu s-a aratat increzator: “Daca vom Intalni pe Botosani In cupa, pana la meci vor mai trece vreo doua-trei etape si sper ca acestea sa ne consolideze jocul. Vrem sa mergem mai departe”.

Exit mobile version