Sa supravetuim

Desi Cetatea Suceava a invins, in Cupa Romaniei, la limita pe Ceahlaul II, Ioan Radu este inca suparat pe elevii sai. Antrenorul sucevean si-ar mai dori doi sau trei jucatori cu experienta, desi e constient de situatia financiara a echipei. Dupa meciul de sambata tehnicianul sucevean pare sa fi purtat numeroase discutii cu fotbalistii suceveni.

Avem o singura sansa de a supravietui: fiecare meci din campionat trebuie abordat cu o atitudine exemplara. Avem multi jucatori tineri, veniti din liga a treia, acestia trebuie sa considere fiecare meci ca un prilej de afirmare si sa se bucure ca au posibilitatea de a juca si a se evidentia. Nu sunt suparat pe un jucator anume, ci pe toata echipa si pe joc In general. Doresc o unitate a grupului si o atitudine corespunzatoare pentru fiecare jucator“ a afirmat Ioan Radu.

Referindu-se la urmatoarea faza a Cupei Romaniei cand ar pute intalni pe FC Botosani, Radu s-a aratat increzator: “Daca vom Intalni pe Botosani In cupa, pana la meci vor mai trece vreo doua-trei etape si sper ca acestea sa ne consolideze jocul. Vrem sa mergem mai departe”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close
error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!